Overblog
Follow this blog Administration + Create my blog

Biografi Otto Iskandar Dinata Dalam Bahasa Sunda Awal Kahirupan Biografi Otto Iskandar Dinata Dalam Bahasa Sunda - Oto Iskandar di Nata dibabarkeun dina tanggal 31 Maret 1897 diBojongsoang,KabupatenBandung.Ramana Oto katurunan bangsawan Sunda nu namina...

Read more
Tag(s) : #biografi

Biografi Présidén Soekarno dalam bahasa sunda Biografi Présidén Soekarno dalam bahasa sunda - Présidén nu kahiji di Republik Indonésia nyaeta Soekarno anu dawam digeroan Bung Karno, lahir di Blitar, Jawa Wétan, 6 Juni 1901 sarta maot di Jakarta, 21 Juni...

Read more
Tag(s) : #biografi

Biografi Jenderal Ahmad Yani dalam Bahasa Sunda Biografi Jenderal Ahmad Yani dalam Bahasa Sunda - Ahmad Yani dibabarkeun di Purworejo dina kaping 19 Juni 1922. Dina warsih 1927, kulawarga Ahmad Yani pindah ka Batavia. Anjeunna ngamimitian atikan formalna...

Read more
Tag(s) : #biografi